Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavanda yatmak

Rüyada tavanda yatmak

Rüyada tavanda yatmak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına delalet eder.

Rüyada tavanda yatmak gördüyseniz:

  • Zaman harcanması, daha dikkatli kelimeler kullanılması veya bonkör olunması belli konularda daha fazla yol alınmasını sağlayabilir.

Rüyada tavanda yatmak kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavandan düşmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavana değmek gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavanda su görmek aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, malını ve canını emniyete alacağına, işlerini düzene sokacağına inanılır.

Rüyada küflü tavan görmek malların çoğalacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına tabir olunur.

Rüyada başı tavana değmek Allah’a dua edeceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya işarettir.

Rüyada evin tavanına çıkmak sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine rivayet eder.

Rüyada tavanın yıkıldığını görmek sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments