Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavanı delik görmek

Rüyada tavanı delik görmek

Rüyada tavanı delik görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, bereketli bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada tavanı delik gördüyseniz:

  • Güzel planlar yapabilirsiniz.

Rüyada delik tavan görmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, yeni çalışmalara girişileceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine inanılır.

Rüyada tavanda delik görmek kendisinin ve ailesinin geleceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına yorulur.

Rüyada evin tavanını delik görmek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına delalet eder.

Rüyada tavanı delik görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada tavan temizlemek yanlış kararlar vereceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine alamet eder.

Rüyada tavanda leke görmek kırılan umutların tekrar filizleneceğine, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, zor da olsa bazı kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yıkık tavan görmek hasret ve özlem gidereceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada ev tavanı görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments