Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavanda delik görmek

Rüyada tavanda delik görmek

Rüyada tavanda delik görmek üstün başarılar alacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada tavanda delik gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar planları bozuyor gibi görünse de, amaçlarınızın daha kısa sürede gerçekleşmesinde rol oynayabilir.

Rüyada tavanda delik görmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin tavanını delik görmek istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavanı delik görmek uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, neşeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada delik tavan görmek mutluluğunun artacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada tavana yükselmek sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada ev tavanı görmek talihinin artacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine işaret eder.

Rüyada evin tavanını görmek iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada tavan boyadığını görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, isteklerinize kavuşacağınıza, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments