Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkık tavan görmek

Rüyada yıkık tavan görmek

Rüyada yıkık tavan görmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine tabir olunur.

Rüyada yıkık tavan gördüyseniz:

  • Yeteri kadar gayret gösterirseniz yıkılan her şeyi onarabilirsiniz.

Rüyada yıkık tavan görmek gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına yorulur.

Rüyada balkonu yıkık ev görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya yorulur.

Rüyada eski ve yıkık ev görmek maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski yıkık ev görmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, hayat boyu çok sevileceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine delalet eder.

Rüyada yıkık tuvalet görmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yıkık merdiven görmek kazancın katbekat artacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada yıkık duvar görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının evini yıkık görmek yüzünü güldüreceğine, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments