Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavan temizlemek

Rüyada tavan temizlemek

Rüyada tavan temizlemek emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada tavan temizlemek gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza farklı açılardan yaklaşabilir veya bazı işleri farklı şekilde yaklaşımlarla ele alabilirsiniz.

Rüyada tavanı temizlemek rahat bir hayata sahip olacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada evin tavanını temizlemek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada tavan temizlemek onlara galip geleceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına inanılır.

Rüyada tavanda halı görmek ticaret ehli kimse olacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavanda böcekler görmek çok büyük çalışmalar yapılacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada yüksek tavanlı ev görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına alamet eder.

Rüyada tavanda fare görmek kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada tavan süpürmek bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments