Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin tavanını delik görmek

Rüyada evin tavanını delik görmek

Rüyada evin tavanını delik görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, insanlardan uzaklaşacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada evin tavanını delik gördüyseniz:

  • Arkanızdan bazı kişiler düşmanca tutumlara girebilirler.

Rüyada evin tavanını delik görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına işaret eder.

Rüyada tavanda delik görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına alamet eder.

Rüyada tavanı delik görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada delik tavan görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine delalettir.

Rüyada evin tavanını görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine delalettir.

Rüyada evin tavanını süslemek hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına rivayet eder.

Rüyada evin tavanında yılan görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin tavanını siyah görmek deneyim kazanacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments