Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada delik tavan görmek

Rüyada delik tavan görmek

Rüyada delik tavan görmek başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, esenlik bulacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, kırgınların barışacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada delik tavan gördüyseniz:

  • Kişisel şüphelerinizi bir yana bırakıp kendinizden emin olmanız gerekiyor.

Rüyada tavanı delik görmek başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine alamet eder.

Rüyada evin tavanını delik görmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına yorulur.

Rüyada delik tavan görmek çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, dertlerin bölüşüleceğine, sevinçli ve mutlu haberler alacağına delalettir.

Rüyada tavanda delik görmek kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavanı çatlak görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada tavanda kurtçuk görmek kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine rivayet eder.

Rüyada tavanda leke görmek bereket ve mutluluk elde edeceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada tavanda örümcek görmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments