Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damlayan tavan görmek

Rüyada damlayan tavan görmek

Rüyada damlayan tavan görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, mutluluk gözyaşı dökeceğine, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine işarettir.

Rüyada damlayan tavan gördüyseniz:

  • Doğru alanlarda çaba göstermeniz gerekiyor.

Rüyada tavandan su damlamasını görmek işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, hastalıkların uzak duracağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine yorulur.

Rüyada tavandan damlayan su görmek çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada damlayan tavan görmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına yorulur.

Rüyada camda yağmur damlası görmek bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine işarettir.

Rüyada bir damla su görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, gerginliğin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada damlayan kan görmek kazancın yetmez olacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine yorulur.

Rüyada damla sakızı çiğnemek çalışmaların bol kazanç getireceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına alamet eder.

Rüyada yağmur damlası görmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, hayırlı işler yapacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments