Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavandan düşmek

Rüyada tavandan düşmek

Rüyada tavandan düşmek maddi sorunlarının artacağına, maddi anlamda güçleneceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavandan düşmek gördüyseniz:

  • Konuşmalar sevdiğiniz kişilerle sorun yaşamanıza neden olabilir.

Rüyada tavandan düşmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlarının da son bulacağına inanılır.

Rüyada tavanın yandığını görmek işlerini bir türlü toparlayamayacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, işinde yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağaç tavan görmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine işaret eder.

Rüyada tavanda çatlak görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, zor bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada cam tavan görmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine yorulur.

Rüyada tavan onarmak çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine inanılır.

Rüyada tavanda is görmek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavana dokunmak ticarette şansının düşeceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments