Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavanda is görmek

Rüyada tavanda is görmek

Rüyada tavanda is görmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, doktordan doktora koşturacağına delalet eder.

Rüyada tavanda is gördüyseniz:

  • Olayların yatışmasını bekleyin.

Rüyada tavanın is olduğunu görmek rızkın genişleyeceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavanda is görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına inanılır.

Rüyada isli tavan görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavanda tuz görmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada evin tavanını süslemek dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına inanılır.

Rüyada tavanda yazı görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, şansın ve kısmetin açılacağına inanılır.

Rüyada tavandan akan su görmek lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, para sıkıntısının olmayacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine yorulur.

Rüyada nemli tavan görmek yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments