Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaç tavan görmek

Rüyada ağaç tavan görmek

Rüyada ağaç tavan görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, mutlu olacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada ağaç tavan gördüyseniz:

  • Siz kendi bildiklerinize güvenerek ilerlemelisiniz.

Rüyada ağaç tavan görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada tavanı tamir etmek borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, gelirinin de garanti altında olacağına yorulur.

Rüyada evin tavanından su aktığını görmek eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, zaman bulmakta zorlanacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına inanılır.

Rüyada tavanın yandığını görmek takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada evin tavanının yıkıldığını görmek zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına delalet eder.

Rüyada tavan yapmak bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine tabir olunur.

Rüyada rutubetli tavan görmek övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavanda delik görmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments