Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam tavan görmek

Rüyada cam tavan görmek

Rüyada cam tavan görmek insanların hayranlığını kazanacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada cam tavan gördüyseniz:

  • İletişim kopukluğu ilişkilere zarar veriyor.

Rüyada cam tavan görmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek tavan görmek almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada nemli tavan görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada evinin tavanının aktığını görmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin tavanına çıkmak ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına işarettir.

Rüyada tavanda su görmek kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavanda yazı görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, iki tarafın da çok sevineceğine rivayet eder.

Rüyada evinin tavanını görmek kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments