Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavanda çatlak görmek

Rüyada tavanda çatlak görmek

Rüyada tavanda çatlak görmek sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavanda çatlak gördüyseniz:

  • Yeni bilgiler edinmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada tavanı çatlak görmek yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine delalet eder.

Rüyada tavanda çatlak görmek sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına tabir olunur.

Rüyada vücut çatlağı görmek kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına yorulur.

Rüyada yer çatlağı görmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, ağız tadına kavuşacağına delalettir.

Rüyada vücudunda çatlak görmek yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine alamet eder.

Rüyada evin duvarında çatlak görmek projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada evde çatlaklar görmek elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, iki tarafın da çok sevineceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatlak balkon görmek bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments