Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavana dokunmak

Rüyada tavana dokunmak

Rüyada tavana dokunmak biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, iş projelerinin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavana dokunmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi beslemeye zaman ayıramamanızın nedeni çok çalışmanız olabilir.

Rüyada tavana dokunmak doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beton tavan görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına delalettir.

Rüyada rutubetli tavan görmek sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavan boyadığını görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine tabir olunur.

Rüyada evin tavanını siyah görmek büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına yorulur.

Rüyada tavanda ayna görmek isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, eline para geçeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada tavanı temizlemek kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavandan akan su görmek maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments