Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavandan su akmasını görmek

Rüyada tavandan su akmasını görmek

Rüyada tavandan su akmasını görmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada tavandan su akmasını gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar sorun yaratmaya başlıyorsa, şu an tepki vermemekle birlikte, çıkış kapısının yolunu bulmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada tavandan su akmasını görmek oldukça büyük başarılara, hasret çekenlerin kavuşacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada evinin tavanından su aktığını görmek şansın çalışmaya başlayacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada tavandan su aktığını görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada evin tavanından su aktığını görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, uzun ve hayırlı bir ömre, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavandan su akması görmek iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına inanılır.

Rüyada tavanın aktığını görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada tavandan kan aktığını görmek başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına delalettir.

Rüyada evinin tavanının aktığını görmek ticarette yol katedeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments