Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavanda su görmek

Rüyada tavanda su görmek

Rüyada tavanda su görmek sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, deniz aşırı işler yapılacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada tavanda su gördüyseniz:

  • İnsanlar şikayet veya eleştirilere aşırı tepkiler verebilirler.

Rüyada evinin tavanından su aktığını görmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine işaret eder.

Rüyada tavandan su akmasını görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, kendisini çaresiz hissedeceğine, kırılan kalbin onarılacağına rivayet eder.

Rüyada tavandan su akması görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, bahtının açık olacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin tavanından su damladığını görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine delalet eder.

Rüyada tavandan su akmak aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, borcunun da hafifleyeceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine delalettir.

Rüyada tavanda su görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada tavandan akan su görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına rivayet eder.

Rüyada tavandan su damlamasını görmek yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments