Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavandan su akması görmek

Rüyada tavandan su akması görmek

Rüyada tavandan su akması görmek kazançta zarar edeceğine, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavandan su akması gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri değiştirebilir veya yaşadığınız yerde ufak tefek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada tavandan su akmasını görmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, zor zamanlar yaşayacağına, daha çok dünya malı edineceğine yorulur.

Rüyada tavandan su akması görmek sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine delalet eder.

Rüyada evin tavanından su aktığını görmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, eğlence ve renk geleceğine, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evinin tavanından su aktığını görmek rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, adının ülke dışında yayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavandan su aktığını görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine inanılır.

Rüyada evinin tavanının aktığını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavan aktığını görmek küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavandan kan aktığını görmek lüks içinde olacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, desteksiz kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments