Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan tavan görmek

Rüyada akan tavan görmek

Rüyada akan tavan görmek mutsuz olacağına, üzüleceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, kazancının katbekat artacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada akan tavan gördüyseniz:

  • Bekar bir ikizseniz, arzuladığınız gibi yürümeyen bir ilişkiniz hakkında sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada akan tavan görmek aileye büyük bir ev alınacağına, gönül gözünün açılacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına alamet eder.

Rüyada tavanı akan ev görmek bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavandan akan su görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada tavanın yandığını görmek ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin tavanından su damladığını görmek kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavansız ev görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine delalet eder.

Rüyada tavanda akrep görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına işaret eder.

Rüyada cami tavanı görmek eğlenceli günler geçirileceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments