Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavanı akan ev görmek

Rüyada tavanı akan ev görmek

Rüyada tavanı akan ev görmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, kötü haberler alacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavanı akan ev gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi çevrenizdekilerle paylaşmadan önce iki kere düşünmelisiniz.

Rüyada tavanı akan ev görmek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, büyük bir özgüven kazanacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına rivayet eder.

Rüyada akan tavan görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine inanılır.

Rüyada tavandan akan su görmek iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev tavanı görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına yorulur.

Rüyada tavanı yüksek ev görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, yüceltileceği sözler duyacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına yorulur.

Rüyada tavansız ev görmek yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek tavanlı ev görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına delalet eder.

Rüyada ev tavanının çöktüğünü görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments