Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin tavanına çıkmak

Rüyada evin tavanına çıkmak

Rüyada evin tavanına çıkmak rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına işarettir.

Rüyada evin tavanına çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerin sonlanmasını istemiyorsanız politik olmanız gerekecek.

Rüyada evin tavanına çıkmak onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına inanılır.

Rüyada tavana çıkmak hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, aile işlerinin başına geçeceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavan arasına çıkmak kötü günler yaşanacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, kız çocuğunun olacağına tabir olunur.

Rüyada evin tavanını siyah görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, rahat yüzü göreceğine alamet eder.

Rüyada evin tavanından su damladığını görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına delalettir.

Rüyada evin tavanının yıkıldığını görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada evinin tavanını görmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına işarettir.

Rüyada evin tavanının çöktüğünü görmek ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, kazancınızın artacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments