Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küflü tavan görmek

Rüyada küflü tavan görmek

Rüyada küflü tavan görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küflü tavan gördüyseniz:

  • Sizin için özel olan bir kişiyle sakin planlar yapabilirsiniz.

Rüyada küflü tavan görmek yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına inanılır.

Rüyada tavanda küf görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada küflü bardak görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına işaret etmektedir.

Rüyada küflü pasta görmek işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada ekmeği küflü görmek düşmana karşı mahcup olmayacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada küflü makarna görmek çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine tabir olunur.

Rüyada küflenmiş yumurta görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada küflü simit yemek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments