Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavana değmek

Rüyada tavana değmek

Rüyada tavana değmek kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, hasret giderileceğine, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, beklenen mirasın alınacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavana değmek gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları gerektiren konularda, grup faaliyetleri esnasında veya ortaklık yapılması gereken işlerde sorun veya pürüzlerle karşılaşılabilecek bir süreçtesiniz.

Rüyada başı tavana değmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada tavana değmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulutlara değmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin eline değmek yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada el ele değmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, yurtdışına gidileceğine delalettir.

Rüyada eli eline değmek sorunların aşılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada balığa değmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına nazar değdiğini görmek sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, psikolojik olarak toparlanacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments