Rüyada tavanarası görmek

Rüyada tavanarası görmek huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada tavanarası gördüyseniz:

  • Enerjinin doğru kullanılması maddi kazançlara yanlış kullanılmasıysa, maddi kayıplara neden olabilir.

Rüyada nemli tavan görmek kötü sözler duyacağına, dilediği gibi yaşayacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada tavanda küf görmek yardımının olacağına, ondan faydalanacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada tavanın çöktüğünü görmek hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavanın yıkıldığını görmek karanlık zamanların aydınlanacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına işaret eder.

Rüyada tavanda kertenkele görmek hem rahat bir hayata kavuşacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada tavana değmek gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine inanılır.

Rüyada tavandan su aktığını görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavanın aktığını görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top