Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavanın çöktüğünü görmek

Rüyada tavanın çöktüğünü görmek

Rüyada tavanın çöktüğünü görmek eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada tavanın çöktüğünü gördüyseniz:

  • Belli bir teşebbüsünüzde karışıklık ya da başarısızlık yaşanmaması için biraz daha bekleyin.

Rüyada tavanı tamir etmek gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, işinde dar boğaza gireceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine işaret eder.

Rüyada tavanda böcekler görmek dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada tavandan düşmek kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavandan su akmak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına işarettir.

Rüyada tavandan damlayan su görmek yardımının olacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada tavan yapmak hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya işarettir.

Rüyada yüksek tavanlı ev görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada tavandan su akmasını görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments