Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavandan su aktığını görmek

Rüyada tavandan su aktığını görmek

Rüyada tavandan su aktığını görmek haram yollardan mal sahibi olunacağına, esenliği bulacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına işarettir.

Rüyada tavandan su aktığını gördüyseniz:

  • En azından fiziksel olarak beli bir gevşekliğe ulaşmalısınız.

Rüyada tavandan su akması görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, işveren koltuğunda oturacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada tavandan su akmasını görmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına yorulur.

Rüyada tavandan su aktığını görmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin tavanından su aktığını görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada evinin tavanından su aktığını görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, rahat bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada tavandan kan aktığını görmek güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavan aktığını görmek eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavan akması görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments