Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavanda küf görmek

Rüyada tavanda küf görmek

Rüyada tavanda küf görmek güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, işini en iyi şekilde yapacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine rivayet eder.

Rüyada tavanda küf gördüyseniz:

  • Yine manevi olaylara yönelme isteği doğabilir.

Rüyada tavanda küf görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada küflü tavan görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine delalettir.

Rüyada küflü salam görmek yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine işarettir.

Rüyada küflü ev görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada küflü yatak görmek kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada küflenmiş yoğurt görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına tabir olunur.

Rüyada küflü eşya görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, maddi varlığının çoğalacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına yorulur.

Rüyada küflü patates görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments