Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nemli tavan görmek

Rüyada nemli tavan görmek

Rüyada nemli tavan görmek endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada nemli tavan gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz veya iş birliğiniz yeni fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada nemli tavan görmek kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına inanılır.

Rüyada nemli duvar görmek yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, söz sahibi olacağına işarettir.

Rüyada nemli toprak görmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvarda nem görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada nemli tuz görmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, işinin gücünün de rast gideceğine, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nemli hava görmek Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, gözünün yaşını sileceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada nem böceği görmek mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada neml suresi görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments