Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavanın aktığını görmek

Rüyada tavanın aktığını görmek

Rüyada tavanın aktığını görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, elinin darda kalmayacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada tavanın aktığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yolunuza taş koyma çabasında ya da sırtınızda yük olabilirler.

Rüyada tavandan kan aktığını görmek aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına delalettir.

Rüyada tavandan su akması görmek maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına işarettir.

Rüyada evinin tavanının aktığını görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavandan su aktığını görmek kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına inanılır.

Rüyada tavan aktığını görmek stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin de hafifleyeceğine, aylık gelirinin artacağına işaret eder.

Rüyada tavan akması görmek aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, yüzünün kızaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavanın aktığını görmek mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavandan su akmasını görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments