Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavanı temizlemek

Rüyada tavanı temizlemek

Rüyada tavanı temizlemek çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, önemli işler yapacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada tavanı temizlemek gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk söz konusu olabilir.

Rüyada tavan temizlemek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, rahat yaşayacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin tavanını temizlemek evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına işarettir.

Rüyada tavanı temizlemek büyük maddi kayıp verileceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine işarettir.

Rüyada odanın tavanını görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına inanılır.

Rüyada tavanda kurtçuk görmek hayırlı bir sürece girileceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada tavanda örümcek görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada tavanda akrep görmek çok hayırlı şeylere, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, yalan söylemeyeceğine işarettir.

Rüyada tavanda böcekler görmek kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, bunun şans olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments