Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavan çöktüğünü görmek

Rüyada tavan çöktüğünü görmek

Rüyada tavan çöktüğünü görmek işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına tabir olunur.

Rüyada tavan çöktüğünü gördüyseniz:

  • Yeni kurulacak arkadaşlıklar vizyonunuzu genişletebilir.

Rüyada tavandan bakmak problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına işarettir.

Rüyada çok yüksek tavan görmek ortak edineceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine işarettir.

Rüyada tavanda fare görmek işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, alim ve bilge insan olacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavanda kurt görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada isli tavan görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin tavanında böcek görmek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye inanılır.

Rüyada beton tavan görmek keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına alamet eder.

Rüyada tavana zıplamak işinin her geçen gün büyüyeceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments