Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin tavanının çöktüğünü görmek

Rüyada evinin tavanının çöktüğünü görmek

Rüyada evinin tavanının çöktüğünü görmek kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada evinin tavanının çöktüğünü gördüyseniz:

  • Çevrenizde olan biten üzerinde çok fazla kontrolünüz olmayabilir.

Rüyada evin tavanından su aktığını görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin tavanından su damladığını görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin tavanının yıkıldığını görmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin tavanında böcek görmek eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına delalettir.

Rüyada evinin tavanının aktığını görmek büyük tartışmaların sonlanacağına, aradığı kişiyi bulacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evinin tavanından su aktığını görmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada evinin tavanının yıkıldığını görmek dualarından hayır görmeyeceğine, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine inanılır.

Rüyada evin tavanını delik görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, geçiminin güçleşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments