Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavan sıvamak

Rüyada tavan sıvamak

Rüyada tavan sıvamak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, yönetici makamına geleceğine, çok kötü hissedileceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, ömür boyu süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavan sıvamak gördüyseniz:

  • Kendinizi biraz şımartıp stresi azaltabilirsiniz.

Rüyada tavan sıvamak herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada evin dışını sıvamak daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına işarettir.

Rüyada dam sıvamak huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, kişinin hayatının değişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolları sıvamak ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine yorulur.

Rüyada çamurla ev sıvamak kendisine yeni bir hayat kuracağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar sıvamak maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine tabir olunur.

Rüyada evi çamurla sıvamak Allah yolunda ilerleyeceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına delalettir.

Rüyada baca sıvamak kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments