Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavana yükselmek

Rüyada tavana yükselmek

Rüyada tavana yükselmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavana yükselmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya romantik planlar farklı hayat tarzlarını anlamanıza yardım edebilir.

Rüyada tavana yükselmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine alamet eder.

Rüyada gölün yükseldiğini görmek kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yukarı doğru yükselmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, onların başarıları ile övüneceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın fiyatının yükseldiğini görmek kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına rivayet eder.

Rüyada suların yükseldiğini görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada paraşütle yükselmek kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada asansörde yükselmek rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına işaret eder.

Rüyada yerden yükseldiğini görmek rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments