Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavanı tamir etmek

Rüyada tavanı tamir etmek

Rüyada tavanı tamir etmek hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavanı tamir etmek gördüyseniz:

  • Bazı fikirlerinizi ya da size yapılan iltifatları sevdiğiniz kişilerle paylaşmanız ilişkinizi güçlendirebilir.

Rüyada tavanı tamir etmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, kasasının daha çok para dolacağına, maneviyata yöneleceğine tabir olunur.

Rüyada tavan tamir etmek yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, ruhen rahatlığa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavanda yatmak sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin tavanını görmek sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tavan görmek bir organizasyona katılacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada tavan sıvamak hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına delalet eder.

Rüyada tavandan kan aktığını görmek ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavanı rutubetli görmek ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, önün açılacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments