Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı sakız görmek

Rüyada tatlı sakız görmek

Rüyada tatlı sakız görmek iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, nazara geleceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada tatlı sakız gördüyseniz:

  • Başkalarını yenebileceğiniz yoldan ilerlemeye eğilimli olabilirsiniz.

Rüyada tatlı sakız görmek mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada naneli sakız görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, pişman olacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sakız aldığını görmek hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada çilekli sakız çiğnemek dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinden sakız almak yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, gelir kaynaklarının kuruyacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil sakız görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine işarettir.

Rüyada ağzından sakız çıkarmak yapılan hataların çok zarar getireceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine yorulur.

Rüyada sakızı çiğneyip atmak yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments