Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil sakız görmek

Rüyada yeşil sakız görmek

Rüyada yeşil sakız görmek ağız tadından ve neşesinden de olacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, rahat yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine delalettir.

Rüyada yeşil sakız gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tavsiyelerinizi önemsemeyebilir, manipulatif davranmamakta fayda var.Farklı konulara, yaşam tarzlarına ya da felsefelere ilginizi arttırabilecek tartışmalara katılabilirsiniz.

Rüyada yeşil sakız görmek bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına işaret eder.

Rüyada kenger sakızı çiğnemek sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına işaret eder.

Rüyada çam sakızı çiğnemek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ekmeğinin artacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada sakız çiğneyen birini görmek işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada sakız patlatmak alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada sakızı çiğneyip atmak her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden sakız almak sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağızdan sakız atmak zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, yaşamına bakacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments