Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakızı çiğneyip atmak

Rüyada sakızı çiğneyip atmak

Rüyada sakızı çiğneyip atmak ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada sakızı çiğneyip atmak gördüyseniz:

  • Belli tepkiler vermeden önce, diğerlerinin harekete geçmesini beklemenizde fayda var.

Rüyada sakızı çiğneyip atmak sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işaret eder.

Rüyada sakız çiğnerken boğulmak daha sonra hayırlı işlere gireceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına yorulmaktadır.

Rüyada sakız çiğnendiğini görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sakız çiğneyen birini görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiğnenmiş sakız görmek parasını dikkatli harcayacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına tabir olunur.

Rüyada ağızdan sakız atmak ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, parasına da para ekleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sakızı çöpe atmak sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sakız atmak sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments