Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada naneli sakız görmek

Rüyada naneli sakız görmek

Rüyada naneli sakız görmek ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, işinden çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada naneli sakız gördüyseniz:

  • Uzaktan gelen biriyle tanışacaksınız.

Rüyada naneli sakız çiğnemek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada naneli sakız görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş nane görmek eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada nane içmek zarar göreceğine, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına işarettir.

Rüyada yeşil nane ekmek yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına rivayet eder.

Rüyada nane ektiğini görmek maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada nane biçmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada nane limon görmek işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments