Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden sakız almak

Rüyada birinden sakız almak

Rüyada birinden sakız almak kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, esenliğe kavuşacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden sakız almak gördüyseniz:

  • Soğuk algınllığına karşı tedbirli olmalısınız.

Rüyada birine sakız vermek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada çürük sakız görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına işaret eder.

Rüyada ağaç sakızı yemek sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çilekli sakız çiğnemek düzeninin sarsılacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine işarettir.

Rüyada şekerli sakız görmek rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, beklenen mirasın alınacağına yorulur.

Rüyada falım sakız görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sakız yutmak yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine sakız verdiğini görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments