Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çilekli sakız çiğnemek

Rüyada çilekli sakız çiğnemek

Rüyada çilekli sakız çiğnemek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada çilekli sakız çiğnemek gördüyseniz:

  • Genelde dikkatinizi herhangi bir konuya odaklayabilmeniz oldukça zordur.

Rüyada çilekli sakız çiğnemek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada damla sakızı çiğnemek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine delalettir.

Rüyada ağız dolusu sakız çiğnemek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada namaz kılarken sakız çiğnemek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine delalettir.

Rüyada ağızda sakız çiğnemek bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, güzelliklerle dolacağına işaret eder.

Rüyada naneli sakız çiğnemek bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine inanılır.

Rüyada kenger sakızı çiğnemek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu iken sakız çiğnemek iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments