Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşta oturmak

Rüyada taşta oturmak

Rüyada taşta oturmak atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, işlerinin hızlanacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına alamet eder.

Rüyada taşta oturmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız artıyor.

Rüyada mezar taşına oturmak eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine işarettir.

Rüyada taş üzerine oturmak ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, evliyseniz eşle iyi geçime yorulur.

Rüyada taş üzerinde oturmak kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada taşta oturmak çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına rivayet eder.

Rüyada taş üstüne oturmak herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada taş üstünde oturmak aile bireylerinden biri ile tartışacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına yorulur.

Rüyada taşa oturduğunu görmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, alım gücünün artmasına alamet eder.

Rüyada taşın üzerine oturmak sorunların üzüntülere neden olacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments