Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş üzerinde oturmak

Rüyada taş üzerinde oturmak

Rüyada taş üzerinde oturmak çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, parasını ve işini kaybedeceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına tabir olunur.

Rüyada taş üzerinde oturmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki samimim ilşkileriniz çok dikkat çekmektedir.

Rüyada taş üstüne oturmak büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taş üstünde oturmak pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Rüyada taşın üzerine oturmak sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına alamet etmektedir.

Rüyada taşın üstünde oturmak büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, mutsuz olacağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına işaret eder.

Rüyada taşa oturduğunu görmek el açmayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada mezar taşına oturmak yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yandaşı olan birinin vefat etmesine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine yorulur.

Rüyada taşın üstüne oturmak sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada taş üzerine oturmak çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments