Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşın üzerine oturmak

Rüyada taşın üzerine oturmak

Rüyada taşın üzerine oturmak çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, insanlardan uzaklaşacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, yolunun açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada taşın üzerine oturmak gördüyseniz:

  • Hayatınızın bazı bölümlerinde önemli bir yükselme yaşanabilir.

Rüyada taş üstüne oturmak o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine delalettir.

Rüyada taş üzerinde oturmak girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada taşın üstüne oturmak zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, kendisini işine veremeyeceğine işaret eder.

Rüyada mezar taşına oturmak amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada taşın üstünde oturmak üzüleceğine ve yıpranacağına, rütbe alacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına rivayet eder.

Rüyada taş üstünde oturmak yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada taşta oturmak vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, önemli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taşa oturduğunu görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments