Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş üstüne oturmak

Rüyada taş üstüne oturmak

Rüyada taş üstüne oturmak çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına alamet eder.

Rüyada taş üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biten değişikliklere rağmen, siz kendi yolunuzda aynı şekilde ilerlemeye devam edin.

Rüyada taş üstüne oturmak sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada taşın üstüne oturmak zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, kazancında artış olacağına delalet eder.

Rüyada tuvaletin üstüne oturmak kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına delalettir.

Rüyada sandık üstüne oturmak isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına alamet eder.

Rüyada tabutun üstüne oturmak onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, çok büyük bir acı duyacağına yorulur.

Rüyada farenin üstüne oturmak birikim yapma fırsatı elde edeceğine, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kanın üstüne oturmak çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yumurta üstüne oturmak ne yöne gideceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, sorunların ardı ardına geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments