Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş üzerine oturmak

Rüyada taş üzerine oturmak

Rüyada taş üzerine oturmak büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada taş üzerine oturmak gördüyseniz:

  • Karmaşaya katılmaktan çekinmeseniz bile, size kimsenin yardımcı olmayacağını hatırlamanızda fayda var.

Rüyada taşın üstünde oturmak iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar taşına oturmak kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına inanılır.

Rüyada taş üstüne oturmak kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada taşa oturduğunu görmek sağlam bir kariyer edineceğine, başarısının artacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada taşta oturmak bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada taş üzerinde oturmak hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına delalettir.

Rüyada taş üzerine oturmak işlerinin çok iyi gideceğine, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına işarettir.

Rüyada taşın üstüne oturmak eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments