Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşa oturduğunu görmek

Rüyada taşa oturduğunu görmek

Rüyada taşa oturduğunu görmek huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada taşa oturduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişiler uzun zamandır süregelen bazı konulara farklı şekilde yaklaşmanız, farklı şeyler denemeniz veya farklı yoldan ilerlemeniz konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada taşın üstünde oturmak rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, kendi işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taş üzerine oturmak kalıcı başarıyı yakalayacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taşın üzerine oturmak bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına yorulur.

Rüyada mezar taşına oturmak işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada taşa oturduğunu görmek para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına delalet eder.

Rüyada taş üstüne oturmak evindeki huzurun bozulacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada taşta oturmak yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada taş üstünde oturmak attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments