Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar taşına oturmak

Rüyada mezar taşına oturmak

Rüyada mezar taşına oturmak mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya delalettir.

Rüyada mezar taşına oturmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı değiştirmek, yaşam standartlarınızı yükseltmek veya daha konforlu bir hayata geçiş yapmak istiyorsanız gereken değişiklikleri yapmalısınız.

Rüyada mezar taşına oturmak o işin tüm risklerini göze alacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine işarettir.

Rüyada taşta oturmak ferahlayacağına, hafifleyeceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına yorulur.

Rüyada taş üzerinde oturmak hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada taşın üzerine oturmak sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada taşın üstünde oturmak maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, büyük başarıya ulaşılacağına, onun yolundan ayrılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada taş üzerine oturmak mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada taşın üstüne oturmak ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, kime danışacağını bilemez olacağına işaret eder.

Rüyada taşa oturduğunu görmek malının ve parasının da büyüyeceğine, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments