Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşmış nehir görmek

Rüyada taşmış nehir görmek

Rüyada taşmış nehir görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına delalet eder.

Rüyada taşmış nehir gördüyseniz:

  • Konu her ne olursa olsun elinizden geleni yapmanızda fayda var.

Rüyada nehir taştığını görmek şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada taşlı nehir görmek olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada nehir taşması görmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına alamet eder.

Rüyada taşan nehir görmek ona yardımcı olacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine işarettir.

Rüyada taşmış nehir görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine alamet eder.

Rüyada nehir geçmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada nehir şelale görmek sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine inanılır.

Rüyada berrak nehir görmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments