Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berrak nehir görmek

Rüyada berrak nehir görmek

Rüyada berrak nehir görmek kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, hayatından çıkaracağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine delalettir.

Rüyada berrak nehir gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı yerine getirerek olayları kontrolünüz altında tutabilirsiniz.

Rüyada berrak nehir görmek maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada berrak bir nehir görmek mesleğindeki başarısının artacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada berrak su aktığını görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, keyifleneceğine ve afiyette olacağına delalet etmektedir.

Rüyada berrak akan su görmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kendini berrak suda görmek uzun ve hayırlı bir ömre, dünya malına kavuşulacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada berrak suyun içinde balık görmek bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada berrak deniz görmek hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada berrak akar suda yüzmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments