Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehir taşması görmek

Rüyada nehir taşması görmek

Rüyada nehir taşması görmek yeni planlar yapacağına, işlerinin çok iyi olacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, sıkıntıların biteceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada nehir taşması gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıkça dile getirerek kendi ihtiyaçlarınız doğrultusunda ilerleyebilirsiniz.

Rüyada taşmış nehir görmek tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada nehir taştığını görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine inanılır.

Rüyada taşlı nehir görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nehir taşması görmek bekar ise evleneceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taşan nehir görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına tabir olunur.

Rüyada nehirde yüzen balıklar görmek kazançlı bir işe girileceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına yorulur.

Rüyada akan nehirde yüzmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, iyilik ve güzellik bulacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada nehirde gemi görmek işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments